Balls collection – Essentials – medál

19,500 Ft

Hagyományos kézműves technikák alkalmazásával kézzel készült sterling ezüst (925) medál, rózsaszín golyóval.

A golyó mérete: 12mm
A medál szélessége: ~5mm
A medál magassága: ~ 30mm
A medál súlya: 4,5g

Készítési idő: 2-4 hét
Rövidített határidő: A készítési időnél korábbi időpont,előzetes egyeztetés alapján, 50% felárral.
Szállítás: INGYENES

Szeretném felhívni a figyelmed,hogy a  fotón szereplő színek a valóságtól picit eltérhetnek.Előfordulhat, hogy nem mindegyik színű golyót tudom beszerezni.

Leírás

Naprendszer,világűr,bolygók.Kit ne érdekelne mi van odakint?Szóval a bolygók ihlették a Balls Collection egyes darabjait.A The First névre hallgató ezüst gyűrű és medál voltak az első és egyben extravagáns darabok.Azóta több is készült,mindegyik egy különleges darab,különböző színű golyókkal.

A golyók egy úgynevezett Shell Pearlből (kagylógyöngyből) állnak. Ezek egyike a mesterséges gyöngyöknek,de lényeges különbség,hogy ellentétben társaival,ezt természetes alapanyagok felhasználásával készítik időtálló szépséget kínálva használójának.Egyik nagy előnye,hogy  a szemek egy speciális bevonatot  kapnak és nemcsak szebbé,hanem ellenállóbbakká is válnak a verejték,a napfény vagy a kozmetikumokkal szemben.

A húrról:
Ez egy speciális fekete polimer. UV álló, bőrbarát anyag, amit érzékeny bőrűek is viselhetnek. Rendkívül tartós, rugalmas, jól tűri a napi igénybevételt is.

A húr a medál tartozéka, benne van az árban.
Hivatalos magyar fémjellel ellátva ajándék dobozzal küldöm az ékszert.

Ha megrendelted...
24 órán belül  küldök neked  egy visszaigazoló emailt a rendelésedről, amiben még egyszer egyeztem Veled a megrendelést részleteit, illetve a megrendeléssel kapcsolatos speciális kívánságaid, ha vannak.

Hogyan tudsz fizetni?
Banki átutalással tudsz fizetni.

Szállítási információk…
Magyarország területére a szállítás ingyenes. Megrendelésedet a Sprinter futárszolgálat szállítja házhoz.

Ha mégsem tetszik…
Fontos tudnod, hogy arany és ezüst ékszer vásárlásánál – az Európai Uniós törvények szerint – nem gyakorolhatod az elállási jogot, tehát nem vállalom visszavásárlását.