3 Anjou liliom medál

19,500 Ft

Hagyományos aranyműves technikák alkalmazásával kézzel készült sterling ezüst (925) Anjou liliomos medál fekete fonott bőrön

Medál hossza: 37mm
Medál szélessége: 30mm
Súlya: 4,5g
A bőr hossza: 45 cm

Az ékszer megrendelhető aranyból is.Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Készítési idő: 2-4 hét
Rövidített határidő: A készítési időnél korábbi időpont,előzetes egyeztetés alapján, 50% felárral.
Szállítás: INGYENES

 

Leírás

Kézműves,pontosabban fűrészelt technika alkalmazásával készítettem ezt az ezüst medált,aminek a finomsága 925 ezrelékes ezüst. A 3 Anjou liliom minta egymásba forgatva található,ami különlegessé teszi az ékszert,mert ilyen formában még nem találkoztam vele. Ha ajándéknak szánod ezt az ékszert,akkor kitűnő választás karácsonyra,akár Neked vagy fiatalos ismerőseidnek.
Az áttört minta fekete,fonott bőrön található.

A bőr a medál tartozéka, benne van az árban.

Hivatalos magyar fémjellel ellátva ajándék dobozzal küldöm az ékszert.

 

Ha megrendelted...
24 órán belül  küldök neked  egy visszaigazoló emailt a rendelésedről, amiben még egyszer egyeztem Veled a megrendelést részleteit, illetve a megrendeléssel kapcsolatos speciális kívánságaid, ha vannak.

Hogyan tudsz fizetni?
Banki átutalással tudsz fizetni.

Szállítási információk…
Magyarország területére a szállítás ingyenes. Megrendelésedet ajánlott levélként a Magyar Posta kézbesíti. Amennyiben a postás nem talál otthon, értesítőt hagy a postaládádban amivel további 10 napig átveheted a küldeményt a helyi postán.

Ha mégsem tetszik…
Fontos tudnod, hogy arany és ezüst ékszer vásárlásánál – az Európai Uniós törvények szerint – nem gyakorolhatod az elállási jogot, tehát nem vállalom visszavásárlását.