Ajándék ötletek

Övcsat

ajándék ötlet, övcsatGergő, alias Horseman, a Ranch Roping (munka lasszózás) egyik magyarországi megszállott képviselője kért meg, hogy készítsek el egy övcsatot, amin a logójuk szerepel.

Zománcozott, aranyozott kulcstartó

ajándék ötletek, kulcstartó“Száguldás, Porsche szerelem… Az autóban ülve a kilométer órára pillantottam. A mutató elhagyta a 220-at. Az érzés felejthetetlen, elkísér egy életen át.” Mikor kiszálltam, már nem kellett egyetlen szó sem. Megértettem azt a megszállottságot, ami hajtotta a megrendelőmet. Az életét tette fel arra, hogy autócsodákat építsen fel összeválogatott eredeti alkat- részekből.

Könyvjelző

ajándék ötletek, könyvjelzőEgy hölgy keresett fel, hogy György nevű ismerősének szeretne ezüstből könyvjelzőt készíttetni. Hozta a sajátját mintának. Annyi kérése volt csak, hogy 5×5 cm-nél ne legyen nagyobb a keret.

Fehérarany monogram pénztárcára

monogrammos pénztárcaEgy férfinak készült 40. születésnapjára. Amikor anyukája megrendelte, hozott egy fényképet is, így egyszerűbb volt a betű fajtájának kiválasztása. Szegecselve rögzítettem a két betűt, hogy véletlenül se lehessen elhagyni. Belül a szegecseket bőrrel fedtem, hogy ne karcolja össze a pénztárca belső felét.

Fém rózsa

fem_rozsa

Comments are closed !